Bloemen ezel


Shows met dieren
Wij bieden aan verschillende dieren voor feetsjes. De insteek is om met onze dieren zo zorgvuldig mogelijk te gaan, en zo respectvol mogelijk om te gaan. Dat vragen wij ook aan uw! De insteek is om kennis te maken met verschillende dieren en meer begrijp te krijgen voor verschillende dierensoorten.
Wat voor dieren kan je bij ons inhuren?
Onze slangen

De mooie slangambassadeurs van Reptile Show Alegria heten u en uw gezin en gasten van harte welkom om te genieten van onze slangenshow, en ook van de meet en greet shows met onze danseressen / begeleiders
Bekijk onze experts op het gebied van slangen die een show opzetten die het publiek van alle leeftijden zeker zal boeien en opleiden. Maak je op voor een reptielenshow op maat!
De slangen kunnen bij een Mexicaanse optreden (met Maya of azteka indiannen) een buikdansoptreden, samba of limbo optredens met een slang en vuurshow (www.limbo-show.nl)
Bij ons kan je als unieke act (tot) 9 buikdanseressen en 9 slangen boeken!

Onze bloemen ezel

Shows met dieren bloemen Voor zigeuner en Mexicaanse feesten hebben wij een rondlopende mooie dame met een bloemenezeltje. Zeker uniek en speciaal!

Onze kamelen / dromedarissen

Shows met dieren kamelen dromedarissen Wij beschikken over kamelen en dromedarissen die uit Siberie komen, dus goed tegen de koude weer kunnen! Sezoensgeboden kunnen wij ook kamelenmelk aanboeden als ontvangst drankje.

Shows met crocodillen

Shows met dieren crocodillen Als u toch voor iets meer extreem wilt gaan, kunnen wij voor een een slangen en krocodillenshow regelen!

Shows met slangen Uilenshow en uitleg

Shows met dieren uilenshow Van ontvangst tot interactieve middag met uilen kan je op ons rekenen!

Dierenstaal voor passen en dierenstaal voor zigeunersfeestjes

Shows met dieren dierenstaal Bij ons kunt u een complete dierenstaal huren voor bijvoorbeeld een zigeunersfeest! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Spaanse of arabische paardenshow

Shows met dieren paardenshow Mooi gekleede ruiters met tame en zelfs dansende parden voor uw braderie, feest of show! Alleen rondlopend als een lust voor het oog, of als echte shows met echte ruiters!

Alegria wereldentertainment biedt verschillende entertainers, zoals buikdanseressen, stijldansers, Hawaiiaanse hoela-danseres, Braziliaanse sambadansers, goochelaars, vuurspuwers, flamencodansers, zigeuner-artiesten, dj, buikdansshow met live slang, lucht- en slangenmens, limbo dansers, vuurdansers en Hollywood Indiase dansers, little people en vooral shows met dieren. Alle shows kunnen op uw verzoek worden aangepast.

Bloemen ezel
Bloemen ezel
Bloemen ezel

Bloemen ezel buikdanseres voor feest buikdanseres met slang
Bloemen ezel
Bloemen ezel Klassieke henna tatoeages Schoenenpoetser voor feest
Bloemen ezel
Bloemen ezel Waarzegster met eigen tent Oosters Decor Fotograaf voor feest
Bloemen ezel
Bloemen ezel Fakir show Glitter tattoos Workshop voor feest
Bloemen ezel
1001 nachten feest contact
Mobiel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525
Tel: 0320 769037
E-mail: buikdans.feest@gmail.com

Bloemen ezel Catering en foodtrucks Oosters theeterras Sneltekenaar Karikaturist
Bloemen ezel
Bloemen ezel Marokkaans welkomstritueel Arabische live muziek Arabische cocktails
Bloemen ezel
Bloemen ezel Witte henna (korte droogtijd) turkse ijs
Bloemen ezel
Bloemen ezel
Dj voor feest kameel te huur Vuur show massage voor feest
massage voor feest
Bloemen ezelJe vind ons via:
vindhier.nl

 

Sponsors

Catering, entertainment, foodtruck catering-feest.nl    Latijnse muziek en entertainment todolatino.nl

Uw bedrijf hier? Kosten €500 per jaar ex 21% BTV. Neem contact met ons op via E-mail: tropischfeest@gmail.com
Vertalingen en tolkdiensten Vertaalbureau Romtext Je vind ons via: vindhier.nl

Website nodig? astrocat.nl
 
Bloemen ezel
Bloemen ezel

Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het feest, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur.
Houdt u er rekening mee dat wij geen betalingen achteraf accepteren.

Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Arabisch feest te organiseren in een zaal, tent, of in de buitenlucht neer te zetten? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Edingen Eeklo Eupen Fleurus Florenville Fontaine-l'Evêque Fosses-la-Ville Geel Geldenaken Gembloers Genepiën Genk Gent Geraardsbergen Gistel 's-Gravenbrakel Halen Halle Hamont-Achel Hannuit Harelbeke Hasselt Herentals Herk-de-Stad Herstal

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Shisha vindt u HIER.


Onze algemene voorwaarden vind u hier

Copyright ©2017 AstroCat. All rights reserved.